Περιπλανήσεις εντός κι εκτός

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, σας προσκαλούμε στη δεύτερη συνάντηση για «Περιπλανήσεις εντός και εκτός» στην αγαπημένη μας Πάρνηθα.
Σε αυτές τις Περιπλανήσεις τα συναισθήματα, οι σκέψεις, οι αισθήσεις μας, οι εσωτερικές μας ποιότητες, συνδιαλέγονται με τα χρώματα, τους ήχους, τις μυρωδιές και την ενέργεια που μας περιβάλλει.
Αυτός ο διάλογος, η πορεία από τα μέσα προς τα έξω αλλά και αντίστροφα, μας βοηθούν να βιώσουμε τη μεταμορφωτική εμπειρία της βαθιάς σύνδεσης με τη Φύση, τον Εαυτό και τους Άλλους.

Σημείο συνάντησης το καταφύγιο στην τοποθεσία Φλαμπούρι.

Θα συναντηθούμε στις 10:45 και στις 11:00 θα ξεκινήσουμε περπατώντας σε εύκολο μονοπάτι μέσα στο δάσος ώστε να συνδεθούμε με τον τόπο και τον εαυτό μας.
Αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουμε για λίγο ακόμη έξω και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ζεστό χώρο του καταφυγίου όπου μέσα από βιωματικές ασκήσεις, κίνηση, μουσική, ζωγραφική θα δουλέψουμε ατομικά, σε δυάδες και με όλη την ομάδα για την υπόλοιπη ώρα.
Στη δεύτερη συνάντηση των «Περιπλανήσεων εντός κι εκτός» αποχαιρετούμε το φθινόπωρο και κάνουμε χώρο στον ερχομό του χειμώνα.
Τι αποχωρίζομαι; Από τι χρειάζεται ν’ αλαφρώσω; Τι μου είναι απαραίτητο να κρατήσω και πού να επικεντρώσω;

Σας προσκαλούμε σε μία εμπειρία μέσα από την οποία θα συνδεθούμε και θα συντονιστούμε με τη γλώσσα της φύσης, μια γλώσσα που μιλά μέσα από τις αισθήσεις μας και τις ορατές κι αόρατες πλευρές μας. Μιλά με την ουσία μας!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ

Σωτηρία Παπαλουκά, Ψυχοθεραπεύτρια – Σύμβουλος Οικογένειας
Βιογραφικό
Κινητό: 6936 630 356

Ειρήνη Ντάκου, BA, MSc, Ψυχοθεραπεύτρια – Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Βιογραφικό
Κινητό: 6932 768 768

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Μποτάκια, άνετα ζεστά ρούχα, αδιάβροχο, σνακ, προσωπικό φαρμακείο (ιδιαίτερα αν υπάρχει κάποια φαρμακευτική ανάγκη).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Επειδή ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η κατοχύρωση θέσης μετά από επικοινωνία με μία από τις συντονίστριες και η προκαταβολή μέρους του ποσού. Η προκαταβολή επιστρέφεται για ακύρωση της θέσης 7 ημέρες πριν τη δραστηριότητα. Σε περίπτωση ακύρωσης της δραστηριότητας το ποσό επιστρέφεται ακέραιο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 25 €

Όποιος δεν έχει μεταφορικό μέσο ας απευθυνθεί στις συντονίστριες ώστε να οργανώσουμε την κοινή μετακίνηση με όσους έχουν αυτοκίνητο.

Πληροφορίες πρόσβασης 

Logo Ειρήνη Ντάκου
Ψυχολόγος

Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία
Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Άνω Ηλιούπολη
Αθήνα

Newsletter

Γίνετε συνδρομητές
στο newsletter μας