Πρόσκληση σε ομάδα ψυχοθεραπείας

Η θεραπευτική ομάδα λειτουργεί ως πεδίο αλληλεπίδρασης συναισθημάτων, σκέψεων και σχέσεων,  μοιράσματος βιωμάτων, ενδοσκόπησης στα βασικά υπαρξιακά θέματα, καθρεφτίσματος κι ελπίδας και βοηθά τα μέλη της πολυεπίπεδα. Μέσα σ’ ένα ασφαλές πλαίσιο που προσομοιάζει σε μια υγιή οικογένεια ή μικρογραφία κοινωνίας, αντιλαμβανόμαστε ότι οι δυσκολίες ή δυσλειτουργίες αφορούν καθολικά όλους τους ανθρώπους κι όχι μόνο εμάς, κοινωνικοποιούμαστε και μαθαίνουμε-επεξεργαζόμαστε-αναπτυσσόμαστε μέσω και των άλλων, νιώθουμε ότι ανήκουμε σε ένα σύνολο το οποίο μας αποδέχεται, μας ακούει, μας στηρίζει, μας αγαπά. Η θεραπευτική ομάδα γίνεται το δοχείο μέσα στο οποίο συμβαίνει στο εδώ και τώρα η προσωπική μας κάθαρση κι ανάπτυξη.

Πρακτικές πληροφορίες

Η ομάδα θα συναντιέται 4 φορές τον μήνα για 1 ώρα και 45 λεπτά, Τρίτη ή Τετάρτη 8μμ ως 9.45μμ (η μέρα θα καθοριστεί σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της πλειοψηφίας των αιτήσεων συμμετοχής).

Το μηνιαίο κόστος είναι 140€ το οποίο καταβάλλεται στην πρώτη συνάντηση κάθε μήνα (εκτός αν κάτι άλλο έχει συμφωνηθεί για ειδικούς λόγους με κάποιο μέλος).

Ο τόπος συνάντησης είναι στην Άνω Ηλιούπολη, στην οδό Λέλας Καραγιάννη 18 (ισόγειο).

Ο ελάχιστος αριθμός μελών είναι 4 άτομα κι ο μέγιστος 8 άτομα.

Πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6932 768 768 & 210 9959237, κα Ειρήνη Ντάκου 

Logo Ειρήνη Ντάκου
Ψυχολόγος

Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία
Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Λέλας Καραγιάννη 18
163 42, Άνω Ηλιούπολη
Αθήνα

Newsletter

Γίνετε συνδρομητές
στο newsletter μας